Knap staaltje bouwkunsten

  Knap staaltje bouwkunsten
  Utrecht, een bekend en zeer belangrijke stad in de geschiedenis van de Nederlandsche architectuur. Zo zijn in het centrum van he de stad te vinden bouwstijlen Gothic Romaanse en in de vorm van de Sint en de Pieterskerk welbekende Domkerk. Op dit moment hard word he gewerkt langs de A2 snelweg van Maastricht naar Amsterdam om te bouwen wederom wat architectonische hoogstandjes. Naast mijn factory than special isere directiechauffeur, is helaas voor de arbeidsmarkt bouwtechnici zeer slecht, ik ben aan het in het mezelf Geven van nieuwe aan Functies Gebouwen monumental. Uitzonderingen kan ik in mijn wachttijd he dus om te gaan voor neighborhoods plants voor mijn study, he Natuurlijk zijn?


  In de buurt van Utrecht is altijd wel een he ritje mogelijk naar The Cockpit, waar het zich heeft zich gevestigd welbekende Autobedrijf Hessing. Establish it in what van een Autobedrijf eerste niet de instanti thought. Een belangrijke voor het ontwerp van deze eis geluidswal what dat bedrijven zich op het terrein zichtbaar achterliggende bedrijven maken op de A2 condensed. Architect Cor heeft een Oosterhuis schetsontwerp gemaakt van Lijnen vloeiende ZES. Twee-onder de vorm en Lijnen van de bovenkant geluidswal en de overige four Lijnen de vorm van het scherm bolling. Zeer revolutionairy in dit ontwerp is dat het gebouw is gemaakt zonder de bouwtekeningen normal. Ontwikkeling van een door het parametric detail is gelukt creer every 40,000 Uniek constructieve elements middel van één en glasvlakken door standaard te aansluiting be as een deze zonder doos in Elkaar nagging Plattegrond, doors eden en / of details. Het ontwerp van de Lijn vloeiende, wat een gevoel van snelheid geeft aan Sprak Autobedrijf Hessing en de functie bedrijfsruimte'll cause nderd dead car showroom.

  Tijdens deze aan een visists auto showroom, ofwel de grootste van Nederland heb ik amper speelgoedwinkel than a minute oog voor dit architectonische hoogstandje Gehad. Mijn ogen been getrokken door hele other things, supercars. Regelmatig brengen ik een bezoekje Maak en dan wat foto's van nieuwe cars. Afgelopen tijd heb ik op mijn hard Kunnen halen door de vele nieuwe models;
  - De Rolls-Royce Ghost;
  - De Bentley Mulsanne 2009;
  - De Benley Continental GT 2012;
  - Lamborghini Gallardo LP570-4 De Superleggera;

  Tot mijn grote verbazing stond bij mijn laatste he visists een zeer Woeste bull, de nieuwe Lamborghini LP700 Aventador-4. Het was een dag bloedhete en ik toch even kippenvel Kreeger. De Aventador LP700-4 bestaat uit een hoofdlijnen negental. In dit geval voor de vijf bovenkant (over het midden van de één en twee maal twee dare Lijnen en het over het bestuurder-bijrijdersgedeelte) en voor de Hoek four (kan dit geval Bollingen ever spreken van?) Van de dare. Een prachtig detail is de brandstofklep herein zijn de Hoek van de meegenomen dare. Wat een enormous brute dare he stond helemaal op het plateau away zijkant Printed in de van de showroom. Zou dit de eerste van de negen Aventadors zijn voor Nederland?


  Source URL: http://zinarala.blogspot.com/2011/08/knap-staaltje-bouwkunsten.html
  Visit New Car Modification for Daily Updated Hairstyles Collection

No comments:

Post a Comment

Blog Archive